Gefeliciteerd...jullie gaan trouwen!

Wat ontzettend leuk dat jullie je door het huwelijk aan elkaar willen verbinden. Bij het organiseren van een bruiloft komen veel zaken kijken. Willen we een grote of kleine bruiloft? Waar willen we trouwen? Willen we een feest? Veel aspecten om te overwegen.

Als weddingplanner weet ik hoe leuk het is om een bruiloft te organiseren maar er komt wel veel bij kijken. Ik kan mij goed voorstellen dat het spannend is om jullie eigen bruiloft te verzorgen. Ik neem graag al jullie zorgen uit handen en kan jullie bruiloft van A tot Z organiseren. Mijn doel is om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken. Daarnaast zullen jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie dag en alleen maar hoeven te denken aan elkaar.

Weddingplanner

Als Weddingplanner verzorg ik van A tot Z jullie bruiloft. Het begint bij de eerste stap; samen kletsen over hoe de bruiloft eruit komt te zien. Daarna volgt het daadwerkelijk verzorgen van jullie bruiloft. Gedurende de periode van het organiseren van jullie bruiloft begeleid ik jullie met de keuzes die er gemaakt moeten worden. Denk bijvoorbeeld aan locaties, drukwerk, catering etc. Op jullie bruiloft zorg ik dat alles op tijd klaar staat en jullie dag soepel verloopt.

Ik leg graag alle mogelijkheden uit tijdens een geheel vrijblijvende kennismaking! 

Ceremoniemeester

Gedurende jullie bruiloft komt er veel op jullie af. Jullie staan in de spot light! Natuurlijk willen jullie zelf de hele dag kunnen genieten en niet bezig hoeven zijn met of alles goed geregeld is of niet. Als ceremoniemeester kan ik al jullie zorgen uit handen nemen. Denk hierbij aan o.a.: 

  • Aanspreekpunt voor de gasten
  • Regisseur van jullie bruiloft
  • Zorgen dat alles op tijd klaar staat op de bruiloft
  • Het geven van instructies aan de bruidsmeisjes, getuigen en de ringen dragers 

Er zijn bruidsparen die een goede vriend/vriendin of familielid vragen als ceremoniemeester. Het is echter een belangrijke taak en ik kan mij voorstellen dat jullie iedereen willen laten genieten op de bruiloft. Hoe handig is dan een externe ceremoniemeester zoals ik. Ik zal alle taken op mij nemen zodat jullie bruiloft op rolletjes verloopt en iedereen zorgeloos kan genieten van de bruiloft! 

Dus wat houdt jullie nog tegen?